ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΩΝ

1. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εγγραφής εμπόρου και εγγραφής επιχείρησης στον αντίστοιχο κατάλογο του ix.gr;

Η εγγραφή εμπόρου, γίνεται από εμπόρους που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο ix.gr, ώστε να δημοσιεύουν απεριόριστο αριθμό αγγελιών (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών, επαγγελματικών οχημάτων, ανταλλακτικών, ποδηλάτων κλπ.). Με την ενεργοποίηση του λογαριασμού εμπόρου, ο επαγγελματίας αποκτά και προσωπική ιστοσελίδα με όλες τις αγγελίες του, στη διεύθυνση username.ix.gr 

Η εγγραφή επιχειρήσεων, γίνεται από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη αγορά ή γύρω απ΄αυτή (π.χ. συνεργεία, πλυντήρια οχημάτων, εισαγωγικές αξεσουάρ, αντιπροσωπείες, ΚΤΕΟ κλπ.), που δεν επιθυμούν μεν να δημοσιεύουν απεριόριστο αριθμό αγγελιών, ούτε να αποκτήσουν προσωπική ιστοσελίδα, αλλά θέλουν να περιλαμβάνονται στον δυναμικό επαγγελματικό κατάλογο επιχειρήσεων του ix.gr, προκειμένου να τους βρίσκουν όσοι ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν.

Σημείωση: Οι επιχειρήσεις που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό εμπόρου στο ix.gr, εμφανίζονται αυτόματα και στον κατάλογο επιχειρήσεων, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή.

 

2. Ποιο είναι το κόστος εγγραφής εμπόρου και ποιο το κόστος εγγραφής επιχείρησης στον αντίστοιχο κατάλογο του ix.gr;

Η εγγραφή εμπόρου, είναι δωρεάν για τους πρώτους δύο μήνες (2μηνη δοκιμαστική περίοδος) και στη συνέχεια -εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε- , επιλέγετε τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή.
Η τρίμηνη συνδρομή κοστίζει 50€, η εξάμηνη 80€ και η ετήσια συνδρομή 130€ (στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής της ετήσιας συνδρομής με πιστωτική κάρτα.

Η εγγραφή επιχειρήσεων, είναι εντελώς δωρεάν για πάντα.

 

3. Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω τη συνδρομή μου στο ix.gr;

Υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι εξόφλησης. Ο πρώτος είναι με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας από την ιστοσελίδα μας και ο δεύτερος με κατάθεση σε τράπεζα. Μετά την πληρωμή, εκδίδεται τιμολόγιο το οποίο σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά.

Παρακαλούμε, σε κάθε πληρωμή που γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, αναγράψτε ως αιτιολογία την επωνυμία της επιχείρησής σας.

 

4. Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής εμπόρου και εγγραφής επιχείρησης στον αντίστοιχο κατάλογο του ix.gr;

Διαδικασία εγγραφής εμπόρου: Πατήστε το κουμπί «Εγγραφή εμπόρου». Συμπληρώστε τα πεδία «Στοιχεία Εμπόρου» στη σχετική φόρμα και ακολούθως επιλέξτε τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας (πχ. Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτες κλπ.). Όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία πατήστε το κουμπί αποστολή. Η εγγραφή σας, αφού ελεγχθεί, θα ενεργοποιηθεί, ώστε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και της προσωπική σας ιστοσελίδας και φυσικά να ξεκινήσετε την άμεση δημοσίευση απεριόριστου αριθμού αγγελιών.

Διαδικασία εγγραφής επιχείρησης: Πατήστε το κουμπί «Κατάλογος Επιχειρήσεων». Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί «Δωρεάν εγγραφή στον κατάλογο επιχειρήσεων» και ακολούθως συμπληρώστε τα πεδία «Στοιχεία Εταιρίας» στη σχετική φόρμα. Αμέσως μετά επιλέξτε την τοποθεσία της έδρας σας στο χάρτη (γράφοντας απλά τη διεύθυνσή σας μέσα στο λευκό πεδίο του χάρτη) και τέλος, επιλέξτε τις κατηγορίες και υποκατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας (πχ. Συνεργεία αυτοκινήτων, Ηλεκτρολογεία κλπ.). Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία πατήστε το κουμπί αποστολή. Η καταχώρησή σας, αφού ελεγχθεί, θα δημοσιευθεί άμεσα στον δυναμικό κατάλογο επιχειρήσεων και θα προβάλλεται καθημερινά σε χιλιάδες επισκέπτες.

 

5. Έχω ακόμη απορίες και θέλω περισσότερες διευκρινήσεις, που μπορώ να απευθυνθώ;

Για κάθε περαιτέρω απορία ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 187 8000 (καθημερινές 10:00 έως 18:00) ή στείλτε μας email στο info@ix.gr

0.0011389255523682