ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ VAN ΑΘΗΝΑ

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΛΑΦΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ.

Η ενοικίαση φορτηγού για μεταφορά, τώρα πιο εύκολη και πιο οικονομική από ποτέ! 

VSTAR ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ VAN ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!Η Vstar δραστηριοποιείται από το 2017 στο χώρο της ενοικίασης φορτηγών.

Η VStar ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελεί το βασικό πυρήνα λειτουργία της.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους κλάδους της μίσθωσης αυτοκινήτων, των ελαφρών φορτηγών και μηχανημάτων. Πιο συγκεκριμένα, στον κλάδο της μίσθωσης παρέχει υπηρεσίες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (κάτω του ενός έτους) και Μακροχρόνιας Μίσθωσης και διαχείρισης στόλου (άνω του ενός έτους).Όλα τα οχήματα οδηγούνται με απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα οδήγησης.

Ο στόλος van της Vstar αποτελείται από οχήματα 4 διαφορετικών κατηγοριών (V1,V2,V3 & V4), επί το πληστον με κινητήρες diesel, με σκοπό να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε για ιδιώτη, καθώς δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα για την μίσθωση τους.

Παραδίδουμε ή παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο στο ή από το χώρο σας, κατόπιν ραντεβού. Εξυπηρετούμε όλες τις ήμερες της εβδομάδας συμπεριλαμβανομένης και της Κυριακής χωρίς εξτρά χρέωση, κατόπιν συννενόησης.

Παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα και μεταφορά του αυτοκίνητου αν αυτό χρειαστεί.

Δωρεάν ακύρωση της κράτησης.

Διαφορετικοί τύποι Van που καλύπτουν κάθε ανάγκη.
Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής μέ ή χωρίς πιστωτική κάρτα.

Δυνατότητα εξόφλησης της μίσθωσης έως και 12 άτοκες δόσεις !

H VStar προσφέρει σε τακτά χρονικά διαστήματα προνομιακές προσφορές για τους πελάτες της. Απολαύσετε τα προνόμια με την οικονομία και την ευελιξία μιας ενοικίασης.

Σε μια εποχή που ο χρόνος είναι περιορισμένος, εμείς επιμένουμε στις ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες μας.

Οι υπηρεσίες μας ολοκληρώνονται με την δυνατότητα δωρεάν παραλαβής και παράδοσης του οχήματός σας στο χώρο σας, σε προσυμφωνημένο χρόνο. (ισχύει για περιοχές εντός Αττικής).Παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα και μεταφορά του αυτοκίνητου αν αυτό χρειαστεί.

Η εταιρεία μας καλύπτει κάθε εταιρική σας ανάγκη, με προσφορές που σας ταιριάζουν απόλυτα, αφού είναι μελετημένες πάντα σύμφωνα με τα δικά σας ζητούμενα! Μισθώστε τώρα το αυτοκίνητο της επιλογής σας στις καλύτερες τιμές και δείτε την εταιρία σας να κερδίζει, σε κάθε σας κίνηση.

Οι υπηρεσίες leasing για τα επαγγελματικά οχήματα μπορούν να προσφέρουν μοναδικά οφέλη σε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, τα οποία σας ανοίγουν το δρόμο για να πετύχετε τους στόχους σας.


Δείτε όλα τα ενοικιαζόμενα φορτηγά της VSTAR Rent a Van
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 31, ΒΑΡΗ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  2109326336


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Σάββατο: 09:00 – 15:00