ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ Α ΧΑΣΑΠΗ & ΣΙΑ ΕΕ

ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

 


Η εταιρία ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ είναι από τις πρώτες και μεγαλύτερες εταιρίες εισαγωγής ανταλλακτικών κινητήρων. Από το 1951 αντιπροσωπεύει με επιτυχία πολλούς οίκους του εξωτερικού εξυπηρετώντας εκατοντάδες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Εμπορευόμαστε παντός τύπου ανταλλακτικά κινητήρων αυτοκινήτων, φορτηγών, τρακτέρ και λεωφορείων. Διαθέτουμε εξαρτήματα όπως έμβολα, ελατήρια εμβόλων, βαλβίδες, χιτώνια, στρόφαλους, εκκεντροφόρους, φλάντζες, καπάκια μηχανών κ.λ.π.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες ανταλλακτικών κι έτσι προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών κινητήρων για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, φορτηγών, τρακτέρ και λεωφορείων ανεξαρτήτως έτους κατασκευής.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Το απόθεμά μας ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με νέες εισαγωγές από Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

Επισκεφτείτε μας στο κατάστημά μας ή τηλεφωνήστε μας και θα φροντίσουμε για την άμεση και φιλική σας εξυπηρέτηση προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές αλλά και αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρία ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, ιδρύθηκε το 1951 και από τότε συνεχίζει αδιάλειπτα να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με σκοπό να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Κορδελιό (Νέας Μοναστηρίου 1) και καλύπτουν μία έκταση 3.500 τ.μ. με ένα πολύ μεγάλο απόθεμα σε ανταλλακτικά κινητήρων για αυτοκίνητα, φορτηγά, τρακτέρ και λεωφορεία.

Το απόθεμά μας ανανεώνεται συχνά τόσο με νέα προϊόντα όσο και με νέες συνεργασίες με μεγάλους οίκους ανταλλακτικών για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντοτε την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα κοντά στους συνεργάτες και τους πελάτες μας και φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξή τους σχετικά με τα προϊόντα μας.

Δείτε όλα τα ανταλλακτικά κινητήρων της Μωυσίδης 
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

ΝΕΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 1 (Φανάρια Κορδελιού) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΕΛΛΑΔΑ

2310707300  -  2310707304

6932707300

http://www.moisidis.com.gr


Σύγκριση Κλείσιμο [x]

Παρκάρετε εδώ τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν, επιλέγοντας το κουτάκι Παρκάρισμα.

Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 4 αγγελίες της ίδιας κατηγορίας, πατώντας τη Σύγκριση.