Κωδικός αγγελίας: PT1018331, Τηλέφωνο: telephone

Τιμή € 124
Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατάσταση Καινουργιο
Κατηγορίες Αυτοκίνητα
Ζάντες & Λάστιχα
Λάστιχα
Kαλοκαιρινά ελαστικά
Εργοστασιακός Κωδικός 0029142928201
Κωδικός aftermarket 6022
Τελευταία αλλαγή πάνω από 2 μήνες
Εμφανίσεις αγγελίας 84

Περιγραφή

Η Cooper Tire Europe εισήγαγε το νέο Discoverer ATT ™, ένα 60% off-road ελαστικό, το οποίο είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση σε ένα ευρύ φάσμα CUV και SUV.

Αν και είναι ένα ελαστικό παντός εδάφους, το Discoverer ATT έχει σχεδιαστεί για ήσυχη οδήγηση σε δρόμο, χάρη στο μοναδικό Whisper GroovesTM, το οποίο παρέχει ένα ηχητικό φράγμα για να εμποδίζει την είσοδο του θορύβου των ελαστικών στην καμπίνα του οχήματος. Αυτό υποστηρίζεται από προηγμένη αντιστοίχιση βήματος σε όλο το έδαφος για να μειωθεί ο θόρυβος των ελαστικών και να επιτευχθεί μια ήσυχη διαδρομή.

Το ελαστικό έχει επίσης σχεδιαστεί για να παρέχει ισχυρές ιδιότητες εκτός δρόμου χάρη στην κατασκευή του σκελετού του, που διαθέτει υψηλής αντοχής ταινία σώματος και χαλύβδινες ζώνες υψηλής πυκνότητας, οι οποίες ενισχύουν την αντοχή στις ζημιές και αυξάνουν την ικανότητα φόρτωσης.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του πυριτίου προσφέρει εξαιρετική αντοχή στην κοπή και αποκοπή από επιθετικές επιφάνειες σε συνδυασμό με ένα υπερυψωμένο περίγραμμα γύρω από την περιφέρεια του πλευρικού τοιχώματος του ελαστικού για την περαιτέρω ενίσχυση της αντοχής σε βλάβες. Τα πλευρικά τοιχώματα έχουν επίσης πέτρινους εκτοξευτήρες. μικρές ράβδους που εκτείνονται από το κέντρο προς το πλευρικό τοίχωμα για να αποφευχθεί η κατακράτηση και η διείσδυση της πέτρας.

Το πέλμα του πέλματος του Discoverer ATT διαθέτει κεντρική νεύρωση σχήματος άρθρωσης για εξαιρετική πρόσφυση και αποτελεσματική μετάδοση ισχύος. Το ελαστικό έχει H-rated για ταχύτητες έως και 210 χλμ. / Ώρα (130 mph) και είναι διαθέσιμο σε μια σειρά μεγεθών για να ταιριάζει όχι μόνο σε μεγάλες 4x4x αλλά και δημοφιλή SUVs και CUVs μεσαίου μεγέθους.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2656018 | 26560R18 | 265 60 R18

Επικοινωνία

Έμπορος D-ELASTIKASHOP.GR
Διευθυνση ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 291 ΝΙΚΑΙΑ
ΑΤΤΙΚΗ,
18451
Τηλέφωνο 1 telephone1
Fax 2104945889
Email [email protected]
Ιστότοπος

Εξειδικευόμαστε σε ελαστικά αυτοκινήτου και καλύπτουμε όλη την γκάμα από διαστάσεις και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Στην περίπτωση που επιθυμείτε την τοποθέτηση των ελαστικών στο όχημά σας καλέστε μας για ραντεβού. Η τοποθέτηση, η ζυγοστάθμηση, οι βαλβίδες και το φπα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της τετράδας.


Δείτε όλες τις αγγελίες μας στην προσωπική μας σελίδα:

http://d-elastikashop.ix.gr/

P
 
Σύγκριση Κλείσιμο [x]

Παρκάρετε εδώ τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν, επιλέγοντας το κουτάκι Παρκάρισμα.

Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 4 αγγελίες της ίδιας κατηγορίας, πατώντας τη Σύγκριση.

0.015239953994751