Κωδικός αγγελίας: BK24363, Τηλέφωνο: telephone

Τιμή € 6.300 (Συζητήσιμη)
Τύπος αγγελίας Πωλείται
Κατηγορία 3τροχη
Χιλιόμετρα 6.200 km
Κυβικά 300 cc
Ίπποι 25 bhp
Χρονολογία 1 / 2011
Κιβώτιο Αυτόματο
Χρώμα Ασπρο
Καύσιμο Υβριδικό - Βενζίνη
Κτέο 12/2030
Τελευταία αλλαγή 24 μέρες
Εμφανίσεις αγγελίας 35

Περιγραφή

ΟΔΗΓΕΊΤΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ!!!
ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΤΕΟ!!!
Επειδή είναι υβριδικό, έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!

Το μηχανάκι είναι σε άριστη κατάσταση μηχανικά και εμφανισιακά, το δίνω επειδή δεν το χρησιμοποιώ και κάθεται σκεπασμένο στην αυλή. Φοράει ψηλή ζελατίνα την givi, η οποία προστατεύει όλο το σώμα από τον αέρα σε ύψος 1,80. Μαζί δίνεται η εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας της Piaggiο, όπως και η εργοστασιακή πλάτη συνεπιβάτη με όλα τα παρελκόμενα!

Μόνο η touring βαλίτσα της Piaggio 52 lt που βλέπετε στην φωτογραφία χωράει 2 κράνη, και μαζί με την βάση της που σηκώνεται, και με το βάψιμο στο λευκό πέρλα χρώμα της μηχανής, κοστίζει 500 ευρώ!

Όταν δουλεύει μόνο με ηλεκτροκινητηρα, μπορεί να κινηθεί εκεί όπου μηχανές απαγορεύονται (πεζόδρομοι κλπ).

Φυσικά είναι δεκτός κάθε έλεγχος!

Και τώρα λίγα λόγια αυτούσια από την ιστοσελίδα της Piaggio για να γνωρίσετε το μηχανάκι:

Είναι υβριδικό.Παράλληλα με το θερμικό κινητήρα των 278 κ.εκ., το MP3 300 LT Hybrid αξιοποιεί έναν ηλεκτρικό. Ο συγκεκριμένος κινητήρας προσθέτει νέες ιδιότητες στο ιταλικό τρίροδο, όπως είναι η ηλεκτρική κίνηση και η οικονομία στην κατανάλωση, η όπισθεν, αλλά και η συνεργασία ανάμεσα στους δύο κινητήρες για αύξηση των επιδόσεων του MP3.

Αισθητική:Διακριτικές αλλαγές
Οι αισθητικές διαφορές ανάμεσα σε ένα απλό MP3 300 LT και σε ένα υβριδικό είναι ελάχιστες. Αρχικά, ξεχωρίζουν λόγω του χρώματος, καθώς το Hybrid διατίθεται αποκλειστικά σε λευκό, με μπλε πλαστικά να κοσμούν το εσωτερικό της ποδιάς και τον πίνακα ελέγχου. Ο τελευταίος είναι αυτός που έχει δεχθεί και τις περισσότερες αλλαγές. Πρώτον, προστέθηκε ο δείκτης της μπαταρίας, ο οποίος πληροφορεί για το πόσο φορτισμένη είναι, ενώ στον ψηφιακό πίνακα φαίνεται το mode λειτουργίας του scooter. Νέα στοιχεία βρίσκονται και πάνω στο τιμόνι. Συγκεκριμένα, εκτός από την ένδειξη φόρτισης, υπάρχουν και δύο νέα κουμπιά: ένα για την επιλογή του mode και ένα για τη διακριτική κόρνα που χρειάζεται στην αθόρυβη ηλεκτρική κίνηση. Επιπλέον, η σέλα είναι δίχρωμη, ενώ το logo του MP3 συνοδεύει κι ένα πράσινο σηματάκι που φανερώνει τον οικολογικό χαρακτήρα του.

Τέσσερα modes οδήγησης!
Η ύπαρξη δύο κινητήρων προσφέρει τέσσερις επιλογές στον αναβάτη του MP3, όσον αφορά στη λειτουργία του: 1. Hybrid Power: λειτουργεί ο θερμικός κινητήρας, με τον ηλεκτρικό να συμβάλλει, προσφέροντάς του αυξημένες επιδόσεις. Το Ride By Wire στέλνει σήμα στην κεντρική μονάδα και αυτή αποφασίζει σε τι ποσοστό θα συμβάλλει ο κάθε κινητήρας. Επιπλέον, ο ηλεκτρικός κινητήρας φορτίζεται σε κάθε φρενάρισμα. 2. Hybrid Charge: λειτουργεί αποκλειστικά ο θερμικός κινητήρας. Παράλληλα, χρησιμοποιείται λίγη από την ενέργεια που παράγει, ώστε να φορτιστεί ο ηλεκτρικός. 3. Electric: αναλαμβάνει αποκλειστικά ο ηλεκτρικός κινητήρας. 4. Electric Reverse: το όχημα κινείται ηλεκτρικά με την όπισθεν.

Χαρακτηριστικά

+ Top Box
+ Όπισθεν
+ Ανταλλαγή δεκτή
+ Αυτόματο
+ Βιβλίο Service
+ Ελληνικής Αντιπροσωπείας
+ Ζελατίνα
+ Ηλεκτρική μίζα

Επικοινωνία

Όνομα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Διευθυνση ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ - 63100
Τηλέφωνο 1 telephone1
Προσοχή! Mη δώσετε προκαταβολή, προτού δείτε και ελέγξετε το όχημα!
Πριν την αγορά σας, ενημερωθείτε από τον Οδηγό Ασφαλών Συναλλαγών.
P
 
Σύγκριση Κλείσιμο [x]

Παρκάρετε εδώ τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν, επιλέγοντας το κουτάκι Παρκάρισμα.

Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι και 4 αγγελίες της ίδιας κατηγορίας, πατώντας τη Σύγκριση.

0.037482976913452