ΤΑΞΙ ΠΑΓΩΝΗ

 

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙΗ εταιρία Ε. ΠΑΓΩΝΗ κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των ταξί μέσα από την οποία κατάφερε να δημιουργήσει αξιόπιστες και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, διατηρώντας ένα μόνιμο σημαντικό πελατολόγιο. Μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και για αυτό ακολουθούμε πιστά τις εξελίξεις στο τομέα των ταξί και παρέχουμε αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες υπηρεσίες με συνέπεια και υπευθυνότητα.


Στη πορεία επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας και με εφόδιο την αγάπη για το κλάδο των ταξί εγκαταστήσαμε τον νέο εκθεσιακό μας χώρο, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε ένα φιλικό περιβάλλον. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να συνεργαστούμε καλύπτοντας τις δικές σας ανάγκες.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΑΞΙ

Αναλαμβάνουμε την άμεση και συνεχή ενοικίαση του ταξί σας, εξασφαλίζοντας την παροχή όλων των υπηρεσιών που διέπουν τη κυκλοφορία του.

Εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία του οχήματος σας και τη συνεχή συντήρηση του ώστε να παρέχεται άμεση και ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού και του οδηγού. Τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι πλήρως αξιόπιστα με εξειδικευμένους συνεργάτες, καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες του οδηγού.

Η εταιρία μας βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση για επαγγελματίες οδηγούς ταξί, με στόχο να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες βασιζόμενες σε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον.

Αν είστε ιδιοκτήτης, εμπιστευτείτε μας για τη διαχείριση του ταξί σας, ώστε να απαλλαγείτε από τα επιπρόσθετα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του οχήματος. Σας παρέχουμε σταθερό και εγγυημένο εισόδημα και την ασφάλεια εύρεσης ενός ικανού και κατάλληλου οδηγού για το ταξί σας.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαθέτουμε ποικιλία οχημάτων παντός τύπου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Παρέχουμε ακόμη ευκολίες στον τρόπο πληρωμής.

ΑΓΟΡΕΣ

Αγοράζουμε άμεσα και απολύτως το όχημα σας, τοις μετρητοίς. Εμπιστευτείτε την εταιρίας μας για να πουλήσετε το ταξί σας και την άδεια του, γνωρίζοντας ότι δημιουργούμε επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με υπευθυνότητα και συνέπεια. Οι πληρωμές γίνονται αυθημερόν. Παράλληλα αναλαμβάνουμε όλες τις διεκπεραιώσεις.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γρ. Λαμπράκη 471, Κερατσίνι 187 57

Τηλέφωνα 2104002528  2104313712

Φαξ 210431 3712

Κινητό 698 6051 453


ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  09:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ  09:00 – 14:00

ΚΥΡΙΑΚΗ  Κλειστά