ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ

 

Συγκολλήσεις πλαστικών - Αυθημερόν εξυπηρέτηση - Στο 1/10 του κόστους αντικατάστασης - Τέλεια εφαρμογή χωρίς καμία παραμόρφωση

Auto Asimakopoulos στην Αθήνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 177

Με τη συνεχή χρήση του αυτοκινήτου, τα πλαστικά μέρη και τα εξαρτήματα του οχήματος σας, φθείρονται με αποτέλεσμα να σπάνε. Εμείς στην Auto Moto Asimakopoulos, προτείνουμε μια οικονομική και αποτελεσματική λύση, την μέθοδο της συγκόλλησης πλαστικών παντός τύπου (όπως για παράδειγμα την συγκόλληση πλαστικών προφυλακτήρων, συγκόλληση πλαστικών δεξαμενών, συγκόλληση πλαστικών moto, συγκόλληση πλαστικών αυτοκινήτου ).


Η διαδικασία επιτυγχάνεται με ειδικά ηλεκτρόδια, τα οποία επαναφέρουν το πλαστικό στην αρχική του μορφή και αντοχή. Στόχος μας είναι το τελικό αποτέλεσμα να είναι ομοιογενές κομμάτι, χωρίς βίδες, τρυπήματα ή οτιδήποτε άλλο. Η μέθοδος της συγκόλλησης πλαστικών είναι κατά πολύ οικονομική (μέχρι 1/10 της αξίας αντικατάστασης ενός καινούργιου) και αποτελεσματική.

Ειδικευόμαστε στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο του εμπορίου αυτοκινήτων, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε πολύ καλές και ανταγωνιστικές τιμές. Βρισκόμαστε στην Νέα Φιλαδέλφεια, Αττικής, Λεωφόρος Δεκέλειας 177.


[email protected]

  • Tηλ1: 2109593245
    Κιν.: 6974912066
    Fax: 2109593245